Hirdetés

Pályázatfigyelés

Érdeklik a Szervezetét éríintő pályázatok, de nincs ideje folyamatosan figyelni az összes témába vágó oldalt? Igényelje a Pályázat-figyelő szolgáltatásunkat. 

Pályázatok

2021. szeptember 03. 14:44 - péntek

Megjelent a pályázati kiírás a nemzetiségi civil szervezetek 2022. évi tevékenységének támogatására.

2021. április 26. 13:25 - hétfő

A TREMOLO Projekt (www.tremoloproject.eu) örömmel hirdeti meg a következő lehetőséget magyarországi, szerbiai és szicíliai fiatal és feltörekvő tradicionális/folk-fusion és világzenével foglalkozó művészek részére.

2020. szeptember 24. 20:42 - csütörtök

Az Európai Parlament kommunikációs programokra nyújt támogatást társadalmi és ifjúsági szervezeteknek, melynek részletei az alábbi linken találhatók. 

2020. szeptember 09. 14:33 - szerda

Az idei év a Covid-19 vírus megjelenése és megfékezésére hozott intézkedések miatt az önkéntesség terén is több változást hozott. Most különösen jellemző, hogy a kisebb helyi közösségek önkéntes kezdeményezéseitől a civil szervezeteken át az állami - önkormányzati fenntartású intézményekig egyre többen felismerik az önkéntes programokban rejlő lehetőségeket és az önkéntesekkel való együttműködés pozitív hatását. A nem mindennapi erőfeszítéseik elismerésére az Önkéntes Központ Alapítvány (ÖKA) 2020. évben is meghirdeti az „Önkéntességért Díj” pályázatot. Kiemelten fontosnak érezzük, hogy sokak számára vonzóvá tegyük az önkéntes tevékenységet és a nyertesek bemutatásán keresztül az önkéntesség társadalmi megítélését kedvező irányba mozdítsuk el. Az idén 4 kategóriában meghirdetésre kerülő díjakra, köztük az Év Önkéntese és az Év Önkéntes Programja címre  szeptember 7-től lehet pályázni. Az Önkéntes Központ Alapítvány várja az önkéntesség terén 2019. szeptember 1. és 2020. augusztus 31. között kimagasló teljesítményt nyújtó magánszemélyek, közösségek, szervezetek, intézmények pályázatait.

2020. július 24. 00:07 - péntek

Az Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Közhasznú Kft. felhívást tesz közzé "Innovációval a fiatalokért – Erzsébet Nóvum Díj" címmel. 

2020. június 09. 15:33 - kedd

A Magyar Falu Program célja az 5000 fő lakosságszám alatti települések hátrányainak enyhítése, így többek között az alapvető szükségletek kielégítését segítő szolgáltatásokhoz, közszolgáltatásokhoz való hozzájutás biztosítása, illetve olyan fejlesztések megvalósítása, amelyek vonzóvá teszik az ott élők, illetve a letelepedni szándékozók számára ezeket a településeket.

2020. május 18. 20:44 - hétfő

Nemzeti Összetartozás Napja - „Milyen jó, hogy itt vagyunk” címmel videópályázatot hirdet a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága.

2020. május 11. 11:11 - hétfő

A koronavírus miatt kialakult helyzet megmutatta számunkra, hogy milyen nagy szükség van olyan szervezetekre, amelyek társadalmi és ökológiai értéket, valamint olyan ökoszisztémát hoznak létre, amelyben növekedni képesek.

2019. november 20. 20:03 - szerda

Az Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság (2019.09.30-ig Új Nemzedék Központ Nonprofit Kft., a továbbiakban: Támogató) az EFOP-1.2.3-VEKOP-15-2015-00001 Komplex ifjúsági fejlesztések - új nemzedék újratöltve projekt keretében felhívást tesz közzé "Innovációval a fiatalokért – Erzsébet Nóvum Díj" címmel.

Támogatás célja és összege

2019. május 17. 23:53 - péntek

A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK), illetve az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT) a társadalmi önszerveződések fontos ifjúsági, szociális és kulturális szerepét felismerve pályázatot ír ki civil-, társadalmi szervezetek, egyesületek, alapítványok, felsőoktatási intézmények, és a mellettük tevékenykedő ifjúsági szervezetek, határontúli szervezetek, valamint az Országgyűlésben képviselettel rendelkező pártokhoz kötődő ifjúsági szervezetek részére az EFOTT fesztiválon történő megjelenésre.

Hirdetés